Call Me Maybe
Sweet Owner



Diaries Owner Linkies



Hello peeps ! welcome to superb blog :D


Bigfoots!

Put your CBOX codes here!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Your Name
Others: ? ? ?


Ambition




Hi readers ! Today I'm going to post about my ambition. Setiap orang mesti ada cita - citakan. Sama macam saya juga. Tapi ada sesetengah orang tu tak tahu apa cita - cita mereka, pelikkan :s: Cita - cita sendiri pun tak tahu :face53: Saya mempunyai dua cita - cita, iaitu menjadi seorang akautan :face56: and pramugari :face64:.

Akauntan :r:

Kalau jadi akautan gaji dia banyak. Gaji dia lebih tinggi daripada guru sekolah menengah. Tapi saya nak jadi akautan bukan sebab gaji tapi sebab saya minat dalam pengiraan. Sumpah saya cakap dalam kelas mathematics :35: , saya yang paling dapat markah tinggi. But kalau dalam kelas akaun :26: , saya dapat number dua yang paling tinggi. Sebelum ni saya tak pernah dapat 90% dalam kelas home. Tapi alhamdulillah selepas saya berpindah dekat sekolah SMK Pai Chee, prestasi akedemik saya bagus dan sangat memuaskan :face45: Skip :x:

Pramugari :r:

Kalau jadi pramugari, kita boleh merantau satu dunia. Tapi kita tengoklah cawangan mana kita kerja. Tak semua pramugari dapat merantau satu dunia, kadang - kadang tu dekat dalam Malaysia. Jenis saya pulak suka berjalan - jalan lebih lebih lagi bila bershopping :108:. Dalam one week tu kalau saya tak dapat pergi jalan - jalan mesti saya akan rasa bosan gila babi dekat rumah. Habis tu kalau 5 hari kita bersekolah takkan sabtu ahad nak baca buku lagi. Pecah kepala otak oden. Tapi jadi pramugari ni ada keburukan dia juga. Kalau nak jadi pramugari kena pakai seksi - seksi. Kena pandai serve orang :94:. Kena pandai speaking :54:. Kena pandai make - up :h:. Susah lolllll. So, kena redha je la.

Last :37:, kalau kamu semua nak cita - cita kamu tercapai kenalah belajar bersungguh - sungguh:60: and mempunyai keyakinan :16:. Jangan hangat - hangat tahi ayam :face43:.

Bye. xoxoxoxoxoxox0

Labels: , , ,