Call Me Maybe
Sweet Owner



Diaries Owner Linkies



Hello peeps ! welcome to superb blog :D


Bigfoots!

Put your CBOX codes here!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Your Name
Others: ? ? ?


New Day !





Hye readers ! *kenyit - kenyit mata siked* Hari ini saya tidak pergi ke sekolah. Tahu tak kenapa, sebab saya kurang sihat dalam beberapa hari ni. Sejak kebelakangan ni saya selalu sangat sakit. Saya pun tak tahu saya sakit apa. Ada orang tu cakap saya ni saya sakit jiwa. *buat muka marah*

Skip :r:

Back to the topic, seperti yang kamu semua tahu yang saya akan meluangkan masa saya dengan blog sahaja. Facebook dengan Twitter hanya sementara. Mesti korang pelik, kenapa saya nak spent time dengan blog bukan dengan Facebook or Twitter. Ramai yang cakap dengan saya Blog ni tak ada function apa pun. Tapi mereka semua tak tahu keistimewaan blog ni. Antara keistimewaan blog ni ialah kita boleh luahkan perasaan kita seperti marah, rindu, benci, sayang or etc.

Secara jujurnya saya memang tak minat ber - blogging. Saya cuma minat bukak Facebook and Twitter. Everday I updated status dekat Facebook and Twitter, kalau tak ber - updated memang tak sah. Kamu semua nak tahu tak macam mana saya boleh terjebak dengan blog ni :s: Ini semua sebab saya selalu ber - blogwalking dekat //chocolettha's punya blog.

Blog Lettha ni memang gempak gila. Walaupun dia orang Indonesia tapi saya tak berhenti - henti jenguk blog dia. Everyday dia akan updated blog. Dia updated pun berkaitan dengan apa yang berlaku dekat sekeliling dia. Memang best gilalah. One more thing dia memang pandai gila main code blog. Every week mesti dia akan tukar template blog dia. Template dia memang lawa. Kalau kamu semua tak percaya boleh singgah blog dia //chocolettha's .

That's all for today. Saya mengantuk and nak pergi beradu buat sementara.
Bye. xx :face9:

p/s : Contest itu masih diteruskan.

Labels: , , ,