Call Me Maybe
Sweet Owner



Diaries Owner Linkies



Hello peeps ! welcome to superb blog :D


Bigfoots!

Put your CBOX codes here!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Your Name
Others: ? ? ?


Ibu, I Love You ♥






Hai readers (≧o≦) ! Esok Hari Ibu Sedunia. So, what your's planning ? Tahun ni aku tak dapat nak sambut hari ibu sebab bajet aku lari. Bulan ni banyak sangat berbelanja. Sorry to my mom, tahun ni kakak tak dapat celebrate hari ibu. Tapi hari ni kakak nak update pasal ibu. Dekat facebook pun kakak asyik updated status pasal ibu sahaja. Sepatutnya kakak nak buat chocolate untuk ibu, tapi baba tak nak keluar modal v( ‘.’ )v ! 

To Norafliza Binti Ishak :

Terima kasih kerana selama ini ibu membesarkan kakak dengan sempurna.

Terima kasih kerana memberi sepenuh kasih sayang ibu kepada kakak.

Terima kasih kerana menjaga kakak dengan sepenuh kasih sayang ibu.

Terima kasih kerana menjaga makan minum kakak. 

Terima kasih kerana setiap hari ibu mengambil kakak dari sekolah.

Terima kasih kerana membeli apa sahaja apa yang kakak nak.

Terima kasih kerana membeli baju untuk kakak.

Terima kasih atas segalanya ♥‿♥ !

Ibu, ibu sentiasa dalam hati kakak. Ibu sentiasa berada disisi kakak ketika kakak dalam keadaan sedih atau pun susah. Ibu selalu memberi semangat untuk kakak. Ibu selalu memberi kegembiraan untuk kakak. Masa kakak kecil, kakak selalu belikan ibu hadiah. Tapi kakak akan beli guna duit kakak. Bila kakak dah besar, kakak beli hadiah kakak pakai duit kakak. Insyaallah, bila kakak dah kerja, kakak akan belikan hadiah special untuk ibu. Ibu jangan risau, tahun ni kakak SPM. Kakak nak ibu doakan supaya kakak dapat keputusan yang cemerlang and boleh buat ibu bangga dengan kakak.

Maafkan kakak selama ni kalau kakak pernah buat ibu kecil hati and sedih. Kakak tak sengaja buat semua tu. Mungkin kakak waktu tu tengah tak ada mood or tengah marah. Tapi dalam hati kakak tak pernah pun nak buat ibu kecewa. Kakak sayangkan ibu sangat - sangat. Every Second I Love You So Much, Ibu ♥

Lots Of Love From Your Daughter  : Shafiqah Syika ❀◕ ‿ ◕❀


Dia suka marah,Dia sentiasa bising di telinga kita,Dia kawal kita,tetapi dalam hati dia "Kita" adalah segala kepada dia. I love you Ibu ♥

Baju Merah : Ieyra Cyrus
Baju Hijau : My Mom
Baju Orange : Aku

Labels: ,