Call Me Maybe
Sweet Owner



Diaries Owner Linkies



Hello peeps ! welcome to superb blog :D


Bigfoots!

Put your CBOX codes here!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Your Name
Others: ? ? ?


New Look




Aku pernah minum Starbuck 3 kali T_T

Hye peeps ! I'm back back ! Well, setelah bersusah payah mendesign template finally aku boleh ganti dengan template designer. Yaps, lama juga nak mengedit, sebab pertama aku pergi shoping dengan family tadi, dan yang kedua balik dari rumah buka facebook and bukan buka blog xD

So, dekat Kluang tadi just tengok wayang. You know what, cerita Uncle Usin tu memang tak best langsung. Aku rasa macam tak ada feeling tengok cerita tu *rasa macam nak bakar je cinema tu* -_- Habis je cerita tu aku terus keluar and cari tandas. Minum air banyak sangat, tu yang asyik nak buang air. 

Alhamdulillah, aku dengan Syafiq dah berbaik semula. 2 hari aku merajuk dengan dia. Syafiq cakap 2 hari aku merajuk macam 2 juta tahun aku merajuk.*menipu je budak ni* Dia cakap dia rindu nak gurau dengan aku. Dia naik gila 2 hari tak dapat jumpa plus dengar suara aku. Jahatkan aku ? Walaupun dapat jumpa sekejap, at least lepas juga rindu dia dekat aku. Comelll sangat masa dia tengah manja - manja dengan aku. Rasa macam nak cubit - cubit je pipi dia.

Btw, esok aku dengan bff aku akan pergi SMK Sri Mersing. Again ! Tapi kali ni bukan seminar tapi khusus untuk pendidikan seni visual. Lagi pun nanti dekat sana aku terus siapkan je, balik sekolah bagi kawan tengok, buat rujukan. So, malam ni kena tidur awal. One more thing, doakan ibu dengan adik - adik aku selamat sampai Mersing. Amin !





Labels: , , , , ,