Call Me Maybe
Sweet Owner



Diaries Owner Linkies



Hello peeps ! welcome to superb blog :D


Bigfoots!

Put your CBOX codes here!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Your Name
Others: ? ? ?


Segmen : Jom Kenali KPOP Bloggers




Jika berminat, boleh klik disini.

Selamat tengahari bloggers !

Aku jumpa segmen ini semasa aku tengah ber - blogwalking. Tajuknya "K - POP Blogger". Fyi, aku peminat  k-pop. Aku memang gila sikit kalau terdengar tentang k-pop. So, aku malas nak taip panjang - panjang. Just straight to the point.

Soalan :

1) Group KPOP pertama yang korang minat ?
2) Lagu KPOP kegemaran korang ? State 2 reasons kenapa korang suka lagu tu.
3) Siapakah ultimate bias korang ? Seorang sahaja. Tak boleh lebih.
4) Group KPOP mana yang menjadi top 3 pilihan korang sekarang.
5) K - DRAMA & Variety show kegemaran korang ?
6) Blog Fanfiction manakah yang menjadi kegemaran korang ? State 2 reasons.
7) Adakah bias korang antara yang paling smart / sexy ? Tunjukkan gambar tersebut.
8) Jika korang seorang kpoppers, upload photo barang / koleksi kpop yang korang ada.

Jawapan :

1) Group KPOP pertama yang saya minat :


Girls Generation 

2) Lagu KPOP kegemaran saya :

The Boys - Girls Generation

한. This song make me happy everyday. Lagu ni memang rancak plus pula lagu ni hampir terkenal di seluruh asia. Setiap lagu mereka dapat sambutan meluas. Kalau dengar lagu ni, takkan pernah rasa bosan. 

두. Aku suka sangat dengan tarian Girls Generation. Fyi, setiap kali Girls Generation buat persembahan dekat negara - negara luar. Mesti ada tarian kejutan. Kalau tak percaya, pergi youtube.com. Then search girls generation - the boys. 

3) Ultimate bias saya :


Jessica Jung

4) Group KPOP yang menjadi top 3 kegemaran saya :

한. Girls Generation 
두. Miss A
세. T - ara 

5) K - DRAMA & Variety show kegemaran saya :

K - DRAMA ;

한. Secret Garden
두. Prince Hour
세. City Hunter

Variety Show ;

한. Running Man
두. Family Outing
세. Strong Heart

6) Blog Fanfiction yang menjadi kegemaran saya :


한 - Kedua - dua blog ni banyak bagi infromation tentang Girls Generation. Dia akan bagi tahu Girls Generation akan buat persembahan di mana.
두 - Lagi satu kedua - dua blog ni banyak bagi profile Girls Generation. Contohnya ; Girls Generation suka warna apa. Girls Generation rapat dengan siapa. Girls Generation suka makan apa. And etc.

7) Antara bias saya yang paling sexy plus cute :



8) Ini koleksi / barang kpop yang aku ada :


Mangsa tag saya :


Sekian !


Labels: