Call Me Maybe
Sweet Owner



Diaries Owner Linkies



Hello peeps ! welcome to superb blog :D


Bigfoots!

Put your CBOX codes here!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Your Name
Others: ? ? ?


PERHATIAN PARA PELAGGAN DE'AWESOME SHOP



Selamat petang bloggie,

Hari ini Sha terlalu sibuk dengan bisness Sha sampai tk sempat nak makan & mandi. Tadi ada masalah sikit tapi alhamdulillah Sha dapat selesaikannya. Jadi bisnesswomen memang susah sikit kayy. Memang best bila dapat buat bisness online tapi banyak dugaannya. 

Nasib baik tadi Sha dapat jelaskan dekat customer pasal barang - barang pre - order. Hmmmm, rupa - rupanya ramai yang tk tahu prosedur. Disebabkan sekarang ini Sha ada masa, Sha nak jelaskan macam mana Sha hantar order and bila barang - barang boleh sampai.

LET'S BEGIN ...

Sha memang akan ambil order setiap hari TETAPI Sha just ambil order. Sha bukan dapat order dari customer, then terus dekat supplier. Bukan macam itu kayy. Sebenarnya Sha selalu hantar order ke supplier setiap hari SELASA

Tk faham kan ? Hmmmmmm, meyh sini Sha jelaskan. 

CONTOH ; Kalau korang order hari Jumaat, Sha simpan dulu semua order. Bila dh sampai hari SELASA, Sha akan hantar semua order dekat supplier. Sebab itu selalunya barnag korang lambat sampai. Kalau boleh kalau korang nk order sebelum hari SELASA atau pun bank in sebelum pukul 4 petang. Kalau ada yang bank in duit selepas 4 petang, alamaknya order korang, kami akan hantar ke supplier hari SELASA depan. 

Barang akan sampai dalam masa 14 hari. 

CONTOH ; Hari ini 5 March 2013 bersamaan dengan hari selasa, so barang korang akan sampai 19 March 2013. Kalau tk 19 March, maybe 20 March atau 21 March. Sebabnya nak pos ke rumah korang lagi. 

Now, dh faham kan ? Kalau barang korang lambat sampai, Sha minta maaf sangat - sangat. Lagi pun Sha baru lagi dengan bisness - bisness ni. Tk berapa nk arif lagi. Tapi jangan risau, setiap kali barang korang sampai Sha akan inform dekat korang semua. Itu memang prinsip kami. So, Sha perlukan kerjasama korang semua & harap korang boleh faham Sha. Itu sahaja. Anything just PM Sha dekat facebook.

So, kalau ada yang nk tanya boleh tanya dikotak komen Sha. Insha Allah Sha akan terangkan satu persatu. Ataupun email Sha ke shafiqahsyika@gmail.com