Call Me Maybe
Sweet OwnerDiaries Owner LinkiesHello peeps ! welcome to superb blog :D


Bigfoots!

Put your CBOX codes here!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Your Name
Others: ? ? ?


HAIR CHALKMalam bloggie,

Jyeahhhhhhh, Sha update blog lagi. Hmmmmm, hari ini tk bosan sangat. Sebabnya internet dekat rumah laju gila - gila. Sebab itu happy semacam hari ini. 

So, hari ini Sha nak kongsi pasal "HAIR CHALK". Sha rasa demam "HAIR CHALK" sekarang semakin berleluasa. Orang kata "HAIR CHALK" sebenarnya benda yang dh lama. Tapi ramai yang baru tahu pasal "HAIR CHALK". 

Fyi, Sha ada jual "HAIR CHALK" juga. Tapi "HAIR CHALK" yang Sha jual agak mahal sikit. Kalau orang lain juga 1 kotak = RM 20 lebih. Tapi dalam 1 kotak ada 18 batang. So, sebab itu murah. Yang Sha punya mahal sebab ada banyak jenis. Bezanya sebab Sha ada jual dalam kuantiti yang banyak and sikit. Dan lagi satu ada yang panjang & pendek.

Means Sha ada jual dalam 12pcs, 24 pcs, 30pcs & 100pcs. Sha jual ikut kuantiti. And lagi satu "HAIR CHALK" yang Sha jual agak bagus sikit. Maksud Sha, "HAIR CHALK" yang Sha jual berkualiti sikit. 
So, lepas ini jangan tanya kenapa "HAIR CHALK" yang Sha jual mahal. Okay ?

SAMPLE

Sha boleh kurangkan harga "HAIR CHALK" tu tapi tengok keadaan macam mana. Tk semestinya semua benda Sha kena turunkan harga. Sebab Sha hanya agents kepada beberapa supplier. So, kalau apa apa Sha tanya supplier. Kalau supplier kata okay, maka boleh la kurang.

Lagi satu "HAIR CHALK" ini HALAL. Dia bukan PEWARNA RAMBUT yang KEKAL. Kalau "HAIR CHALK" ini kena air, hilanglah warna dia. Tapi dengan syarat kena basuh dengan SHAMPOO & CONDITIONER. Itu pun kalau nk bagi hilang sepenuhnya.See, lawakan pakai "HAIR CHALK". Cara dia pun senang juga. Tk ada susah mana pun. Btw, Sha pun ada beli "HAIR CHALK". Sha ingat nk pakai masa Syafiq datang nanti. Lagi pun dia datang sini sebab nak beli barang barang dia nk masuk kolej. So, dia ajak Sha teman dia sekali. 

Sha ingat nk cuba then upload dekat INSTAGRAM. Itu pun kalau Sha rajin. HAHAHA XD XD Sha ini tk boleh nk janji sangat. Nanti Sha tk nak buat. Better tk payah janji. Just tunggu & lihat macam mana nanti.

Kalau ada sesiapa yang nk beli boleh PM Sha dekat Facebook. Hmmmm, Sha tahu ramai yang tk tahu apa Facebook Sha. Just pergi dekat BIO Sha, then click dekat Facebook. Kalau ada pertanyaan pun boleh PM Sha juga. 

So, Sha nk upload gambar - gambar "HAIR CHALK" yang Sha jual. 

-------------------------------------------


PHOTO 1

PHOTO 2

PHOTO 3

PHOTO 4


PHOTO 5


PHOTO 6

PHOTO 7


PHOTO 8

P / S : ALL'S IN READY STOCK 


-------------------------------------------

Kalau nk tahu cara pakai "HAIR CHALK" boleh tengok dekat youtube. Berlambak tuto dia dekat youtube. Pilih yang mana kamu boleh faham. Kalau ada apa apa boleh komen dekat kotak komen Sha. Jangan risau Sha tk makan orang, Sha makan nasi.

Sekian. Bye.