Call Me Maybe
Sweet OwnerDiaries Owner LinkiesHello peeps ! welcome to superb blog :D


Bigfoots!

Put your CBOX codes here!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Your Name
Others: ? ? ?


Last Day Of April o(^.^)oHeyyyoooooo bloggie, 

Selamat petang ! Hari ini tk ada apa apa sangat. Just study pasal Makerting & MUET. So far tk ada apa apa perkembangan sangat. Sama seperti semalam. Tk cerita yang best untuk diceritakan. Tapi hari ini Sha kenal 3 budak baru. Semuanya baik baik. Tk sombong & poyo. Best juga kawan dengan dia orang.

Hmmmmm, Sha tk nk cerita apa yang Sha study hari ini. Just nk bagi tahu yang hari ini 30 April 2013 adalah hari terakhir untuk bulan 4. Rasa macam sekejap kayy. Esok class cuti. Sha ingat nk ajak housemate Sha pergi tengok wayang. Layan Iron Man 3. Tapi tk tahu lagi boleh ke tk pergi. Lagi pun hari Khamis ada quiz untuk Marketing. Bab 1 & Bab 2 Sha tk study lagi. Maybe Sha study esok. 

Sejak datang sini Sha jadi kebuntuan bila nk update blog. Tk tahu nk update apa lagi. Sha sibuk dengan class. Sampai tk ada masa nk buka blog, facebook & twitter semua ini. Instagram pun Sha tk buka. Hmmm, nampak kn kesibukan yang Sha alami. 

Sha tk tahu sampai bila Sha akan sibuk. Tapi Sha akan cuba untuk meluangkan masa Sha dengan blog. Tapi tk boleh nk janji sangat. Sebabnya Sha ini kadang kadang tk betul. Hehehe :D :D

Malam nanti nk keluar makan dengan house mate Sha. Dekat rumah kita orang memang tk ada apa apa langsung. Nk tunggu dapur gas masuk rumah lambat lagi. Maybe dalam masa 2 3 minggu ini kita orang terpaksa makan dekat luar. Haishhhhhhh, bankrupt la kami macam ini. (-.-)"

Sekian.