Call Me Maybe
Sweet OwnerDiaries Owner LinkiesHello peeps ! welcome to superb blog :D


Bigfoots!

Put your CBOX codes here!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Your Name
Others: ? ? ?


May Wishlist : Iphone 5 Please

Selamat tengahari bloggiee , 

Hari ini Sha tk ada class. Sebab hari ini kan HARI PEKERJA. So, Sha just duduk dekat rumah, tweeting, facebooking, blogging & instagrimmmmm. HAHAHA XD XD. 

Seriously Sha cakap Sha memang tengah bosan gila sekarang ini. Sha mati akal tiba tiba duduk dekat rumah. Nisa dia keluar dengan sepupu dia kejap. So, dekat rumah tinggal Sha, Ieyda & Alia. Masing - masing buat kerja sendiri. (-.-)'

Hmmmm, Sha dekat dalam bilik seorang diri dengan tk ada kipasnya. Erghhhhhhh, memang panas betul. Maybe kejap lagi Sha keluar dengan housemate Sha kott. Kita orang ingat nk pergi Aeon Puchong. Nk cari makan. Tapi kita orang nk tunggu Nisa balik dulu. 

Ehhhhh, apa yang Sha merepek ini. Sha tk nak cerita apa yang berlaku hari ini. Sha nk kongsi permintaan Sha dengan korang semua laaaaa. 

Nampak tk title Sha tulis apa ? Nampak kn. Sha tahu benda itu memang susah nk dapat. Plus pula benda tu sekarang ini memang top gila dekat dalam Malaysia. Sha tengok ramai yang dh pakai. Tapi Sha bila lagi ?
Sekarang ini Sha dh sambung belajar. Lepas itu Sha terpaksa pakai 2 number. 1 number private Sha & lagi 1 number untuk belajar. So, Sha ingat Sha nk pujuk Ibu Sha belikan iPhone 5 untuk hari jadi Sha. Tapi itu kalau dapat. Tk dapat yang ori, yang China pun jadi. Yang penting iPhone kayy. 

Sha tk kisah pasal ori ke tk ori. Janji Sha pakai untuk belajar Sha. Itu saja. Tk nk lebih pun. 

So, Sha pun servey la dengan Miraa Husin. Now, dia tengah buat PROMOSI untuk iPhone 5. Sebelum ini iPhone itu RM 390. Now dia bagi murah RM 290. Murah sangat right ? Tapi kalau Sha beli dari dia Sha dapat diskaun. Sebabnya Sha kn agents dia. Kalau jadi agents ada kelebihan kayy. Sha tk nk bagi tahu berapa. 

Sha harap sangat sangat Sha dapat iPhone 5 before hari jadi Sha. Sha tk nak berharap sanga tapi Sha hope Sha boleh dapat. Itu saja.

Sekian.