Call Me Maybe
Sweet Owner



Diaries Owner Linkies



Hello peeps ! welcome to superb blog :D


Bigfoots!

Put your CBOX codes here!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Your Name
Others: ? ? ?


LONG DISTANCE RELATIONSHIP (T.T)



Whatsappppppp bloggie,

Wahhhhhhhhh lama juga Sha tk update blog Sha ynag comel comel ni. Last Sha update blog bulan lepas. First sekali Sha minta maaf sebab menghilangkan diri buat seketika. Seriously Sha masuk college banyak benda kena buat. Dengan assignment, dengan test & banyak lagi. Sampaikan Sha tk cukup tidur kayy. Kesian kan ?

SKIP ! Sha tk nk cerita apa yg berlaku dengan Sha selama Sha duduk dekat sini. Hari ini Sha nk bagi tahu yang Sha sekarang dh jadi hak milik orang lain. Syafiq ? Hmmmmmm, NO COMMENT. Maybe Sha dengan dia tk ada jodoh. So, lepas ini jangan nk tanya kenapa kayy. Siapa nk tengok FUTURE Sha ? Mesti ramai kn. Cuba tengok bawah ;


|
|
|
|
|
V








Sweet tk kami ? HEHEHE :D 

His name is Aiman Hazim. Yes, I do love him so much. Sha jadi milik dia pada 18 May 2013. Dia purpose Sha dekat tempat yang paling romantik sekali. First time Sha dilamar oleh seseorang lelaki. And I'm really lucky because fall in love with him. Yaaaaa, kami tahu kami baru sebulan kenal but macam macam kenangan kami dh buat. 

Tapi masalah kami ialah kami cinta jarak jauh. Dia stay JB and Sha dekat Puchong. Seee, betapa jauhnyaaaa kami. But Aiman asal Puchong juga. Dia just kerja dekat JB. Habis practical baru balik sini. Kita orang jumpa pun sebulan 2 kali. Itu pun still tk puas nk lepaskan rindu. 

Macam mana Sha kenal dia ? Wahhhhh, malu seyh nk cerita. Sha jatuh hati dengan dia just menggunakan 1 hari. Sha pun tk tahu kenapa. But masa itu dia pun sebenarnyaaa still taken. Tapi bukan Sha yang minta couple masa tu, Sha just bagi tahu yang Sha jatuh hati dengan dia. Last last dia juga purpose Sha jadi girlfriend dia. Pelik kn ? Sha yang jatuh hati, dia yang lamar Sha. 

Hmmmmm, macam macam masalah Sha terpaksa hadapi dengan dia. Tapi dia selalu bagi kata kata semangat dekat Sha. Even benda macam itu menyakitkan Sha tapi Sha cuba untuk kuat. Ramai kawan kawan Sha suruh Sha jadi perempuan yang kuat. Dia orang cakap setiap percintaan mesti ada cabaran. So kita kena tabah hadapi nyaaaa. Inshaallah Sha akan cuba yang terbaik. 

Sepatutnya minggu ini kita orang nak balik Kedah sama sama tapi sebab ada masalah tertentu. Maybe minggu depan baru Aiman balik sini. Sha nk balik JB pun tk tahu bila. Maybe lepas orientasi Sha dekat sini habis Sha terus balik JB. Buat masa sekarang Aiman yang banyak ulang alik datang sini. Kesian kn dia ? Sha rasa macam menyusahkan dia pula. Kadang - kadang sedih juga bila tengok dia. Hmmmmm :'(

Sha just harap dapat kekalkan hubungan Sha dengan dia sampai kami kahwin. *cewahhhhhhhhhh* Berangan sekejap. Tapi sejujurnyaaaa Sha terlalu sayang & cintakan dia. Sha tk nak kehilangan dia. Dia lelaki pertama yang Sha sayang gila gila. 

AIMAN HAZIM, I LOVE YOU SO MUCH.